Werken en leren bij AHCO2024-03-11T16:26:39+01:00

Werken en leren bij AHCO

AHCO Weg- en Waterbouw is een betrouwbare en leuke werkgever. Wij bieden enthousiaste mensen met gevoel voor kwaliteit de kans om zich optimaal te ontplooien.

AHCO heeft een vast team trouwe medewerkers, gecombineerd met een vaste ploeg onderaannemers. Wij streven in ons bedrijf naar een mix van alle opleidingsniveaus (LBO, MBO, HBO) en stimuleren dat kennis wordt overgedragen van ervaren medewerkers op de nieuwe generatie. Ons bedrijf heeft een laag personeelsverloop en onze medewerkers hebben lange dienstverbanden. Zij blijven vaak tot hun pensioen bij ons werken en er zijn al veel jubilea gevierd.

Vacatures
Vakmensen met kennis en ervaring in de weg- en waterbouw zijn bij ons van harte welkom. Hier kun je onze vacatures vinden.

Opleidingen
AHCO is een erkend leerbedrijf voor vakmensen in de grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden leerlingen de mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen tot vakman wegenbouw. Vier dagen per week leer je bij ons bedrijf het vak in de praktijk. Daarnaast ga je één dag per week naar school voor het theoriegedeelte. De opleidingen worden verzorgd door de Stichting Praktijkopleidingen Grond-, Weg- en Waterbouw (SPG), het opleidingsinstituut Fundeon en SOMA Bedrijfsopleidingen.

Stages
AHCO biedt ook stageplaatsen aan studenten Civiele Techniek in het MBO en HBO. Wij bieden een afwisselende stage waarbij je kennismaakt met het hele werkproces in een aannemingsbedrijf in de infrastructuur, van het bedrijfsbureau tot en met de daadwerkelijke uitvoering van projecten.