Werken en leren bij AHCO2019-03-02T17:19:56+01:00

Werken en leren bij AHCO

AHCO Weg- en Waterbouw is een betrouwbare en leuke werkgever. Wij bieden enthousiaste mensen met gevoel voor kwaliteit de kans om zich optimaal te ontplooien.

Vertrouwd team

AHCO heeft een vast team trouwe medewerkers, gecombineerd met een vaste ploeg onderaannemers. Wij streven in ons bedrijf naar een mix van alle opleidingsniveaus (LBO, MBO, HBO) en stimuleren kennisoverdracht van ervaren medewerkers op de jongere generatie. Ons bedrijf heeft een laag personeelsverloop. Onze trouwe medewerkers hebben lange dienstverbanden, blijven vaak tot aan hun pensioen bij ons werken en er zijn al veel jubilea gevierd.

Opleidingen

AHCO is een erkend leerbedrijf voor vakmensen in de grond-, weg- en waterbouw. Wij bieden leerlingen de mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen tot vakman wegenbouw. Vier dagen per week leer je bij ons bedrijf het vak in de praktijk. Daarnaast ga je één dag per week naar school voor het theoriegedeelte. De opleidingen worden verzorgd door de Stichting Praktijkopleidingen Grond-, Weg- en Waterbouw (SPG), het opleidingsinstituut Fundeon en SOMA Bedrijfsopleidingen.

Stages

AHCO biedt stageplaatsen aan studenten Civiele Techniek in het MBO en HBO. Wij bieden een afwisselende stage waarbij je kennismaakt met het hele werkproces in een aannemingsbedrijf in de weg- en waterbouw, van het bedrijfsbureau tot en met de uitvoering op het werk.