Sportpark Ter Specke Lisse

Sportpark Ter Specke Lisse2022-10-25T21:46:27+01:00

Project Description

Gegevens


Opdrachtgever:
Gemeente Lisse en FC Lisse
Locatie:
Sportpark Ter Specke Lisse
Omschrijving:
Bouwrijp maken terrein voor bouw nieuwe sporthal en accommodatie FC Lisse

 

Op Sportcomplex Ter Specke in Lisse worden een nieuwe gemeentelijke sporthal en een nieuwe accommodatie voor FC Lisse gebouwd. AHCO Weg- en Waterbouw zorgde in 2021 voor het bouwrijp maken van het terrein en de kabels en leidingen. Nu de nieuwbouw klaar is, verzorgen wij de complete terreininrichting van het sportcomplex. 

Voordat in januari 2021 bouwbedrijf Den Dubbelden van start kon gaan met de bouw van het sportcomplex, hebben wij het terrein bouwrijp gemaakt. Daarbij is groen verwijderd en zijn kabels en leidingen omgelegd. Er zijn omleidingsroutes voor bezoekers aangelegd, zodat zij tijdens de bouwwerkzaamheden de huidige sporthal en kantine van FC Lisse kunnen blijven bezoeken. Op het terrein zijn ook een golfclub, buitenschoolse opvang en sportschool gevestigd.
In het voorjaar van 2022 was de aannemer met de gebouwen zo ver gevorderd dat wij aan de slag konden met de tweede fase van het project: de terreininrichting. Hieronder valt het aansluiten van kabels en leidingen en de aanleg van bestrating, parkeerterreinen, hekken, straatverlichting en groenvoorziening op het hele sportcomplex.

De nieuwbouw op Sportpark Ter Specke is een samenwerkingsproject van de gemeente Lisse en sportvereniging FC Lisse. In het tijdschrift Rijnstreek Business is een artikel over die samenwerking gepubliceerd, waarin ook de rol van AHCO Weg- en Waterbouw wordt belicht. Het artikel is hier te lezen.

Meer van

Laad meer