Herinrichting De Ruijterstraat

Herinrichting De Ruijterstraat2024-02-18T17:44:33+01:00

Project Description

Gegevens


Opdrachtgever:
Gemeente Lisse
Locatie:
De Ruijterstraat, Lisse
Omschrijving:
Ophogen, aanleg riolering en herinrichting woonwijk

De gemeente Lisse heeft ons opdracht gegeven om de De Ruijterstraat op te hogen en opnieuw in te richten. Deze woonwijk uit de jaren ’60 is de afgelopen decennia flink verzakt en wordt zo’n 40 centimeter opgehoogd. Het afwalwater en hemelwater worden gescheiden om het hemelwater beter te kunnen afvoeren en de grondwaterstand te kunnen reguleren.

Ook de tuinen en tuinpaden moeten opnieuw worden aangelegd. Een ingrijpende reconstructie voor de bewoners. Als de nieuwe riolering is gebouwd, komt in de hele wijk nieuwe bestrating en worden er bomen en groen geplant. Ingenieursbureau Rodewijk maakte het plan voor de herinrichting en bij de uitvoering werken wij samen met Gebr. Van der Geest.

Meer van

Laad meer