AHCO genomineerd voor de Sterkste Schakel Rijnland

AHCO Weg- en Waterbouw is genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee 2019. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland. Wij zijn supertrots op deze nominatie en op de bijbehorende Award.

Binnen de regio Rijnland, waar Leiden, de Duin- en Bollenstreek en de regio Alphen aan den Rijn onder vallen, is AHCO genomineerd voor de Sterkste Schakel 2019 in de categorie Bouw, Installatie en Techniek tot 20 medewerkers. Bij de Sterkste Schakel Trofee draait het om bedrijven die uitblinken in service en klantgerichtheid. Problemen van klanten opsporen en die zo goed mogelijk voor hen oplossen, zodat zij daar geen zorg over hebben.
Dat is precies één van de sterke punten van AHCO Weg- en Waterbouw. Wij zijn blij dat deze kwaliteiten zijn opgevallen bij de klanten die ons hebben voorgedragen en bij de jury van de Sterkste Schakel. Ons bedrijf is getoetst aan een aantal criteria en genomineerd voor de prijs. Op 15 maart is duidelijk geworden dat AHCO niet als winnaar uit de bus gekomen is. Wij feliciteren alle winnaars van de Sterkste Schakel 2019.

Lees hier het artikel over AHCO in Rijnstreek Business 7-2018

2019-03-19T10:46:01+01:00Actueel|