Sportpark Ter Specke Lisse

Sportpark Ter Specke Lisse2022-09-12T22:17:37+01:00

Project Description

Gegevens


Opdrachtgever:
Gemeente Lisse en FC Lisse
Locatie:
Sportpark Ter Specke Lisse
Omschrijving:
Bouwrijp maken terrein voor bouw nieuwe sporthal en accommodatie FC Lisse

 

Sportcomplex Ter Specke in Lisse wordt geheel vernieuwd. Er wordt een nieuwe sporthal gebouwd en een nieuwe accommodatie voor FC Lisse. AHCO Weg- en Waterbouw zorgde in 2021 voor het bouwrijp maken van het terrein en de  kabels en leidingen. Nu de nieuwbouw bijna klaar is, starten wij met de terreininrichting van het sportcomplex. 

In januari 2021 start bouwbedrijf Den Dubbelden met de bouw van het sportcomplex. Voordat de bouw van start kan gaan moest het bouwterrein bouwrijp gemaakt worden. Daarbij is groen verwijderd en zijn kabels en leidingen omgelegd. Er zijn omleidingsroutes voor bezoekers aangelegd, zodat zij tijdens de bouwwerkzaamheden de huidige sporthal en kantine van FC Lisse kunnen blijven bezoeken. Op het terrein zijn ook een golfclub, buitenschoolse opvang en sportschool gevestigd.
In het voorjaar van 2022 was de aannemer met de gebouwen zo ver gevorderd dat wij aan de slag kunnen met de tweede fase van het project: de terreininrichting. Hieronder valt het aansluiten van kabels en leidingen en de aanleg van de bestrating en groenvoorziening op het hele sportcomplex.

Meer van

Laad meer