• Heereweg 1a |
  • 2161 AB Lisse |
  • Tel: 0252 417788 |

Nominatie AHCO Sterkste Schakel

AHCO Weg- en Waterbouw is genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee 2019. Deze ondernemingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland. Wij zijn supertrots op deze nominatie en op de bijbehorende Award!


Aad Otte, directeur-eigenaar van AHCO Weg- en Waterbouw.

De verkiezing van de Sterkste Schakel vindt plaats in de regio Rijnland, waar Leiden, de Duin- en Bollenstreek en de regio Alphen aan den Rijn onder vallen. De organisatie van de verkiezing is in handen van De Reus Media, uitgever van het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business. AHCO is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2019 in de categorie 'Bouw, Installatie en Techniek'. 

Bij de Sterkste Schakel Trofee draait het om bedrijven die uitblinken in service en klantgerichtheid. Daarbij gaat het om het opsporen van problemen van klanten en die problemen zo goed mogelijk voor hen oplossen, zodat zij zich daarover geen zorgen hoeven maken. Dit is precies één van de sterke punten van AHCO Weg- en Waterbouw. Wij zijn blij dat deze kwaliteiten zijn opgevallen bij de klanten die ons hebben voorgedragen en bij de jury van de Sterkste Schakel.

Ons bedrijf is getoetst aan een aantal criteria en inmiddels officieel voorgedragen voor de prijs. De Award met onze nominatie hebben we inmiddels in huis. De komende maanden zal duidelijk worden of AHCO de Sterkste Schakel in de regio is. De winnaar van de Trofee wordt in maart 2019 bekend gemaakt. Lees hier het artikel over AHCO.